31DC14 – Blauw – Onderwater

Blauw. Dan denk ik aan de zee en zwemmen. Deze opdracht was niet zo moeilijk. En gek genoeg had ik nog nooit echt zo’n nailart gemaakt. Het was ook de perfecte nailart om mijn schelpjes studs te gebruiken die een gat lagen te branden in mn la.

Ik begon met witte nagels. Daarover maakte ik een gradient met China Glaze For Audrey. Dat leek me wel een mooie zeeblauwe kleur. Ik maakte een hoge gradient. Het verloop vind hoog plaats. Dat wilde ik, want meestal is het water helderder dichterbij het wateroppervlak.

Mijn ringvinger heb ik niet wit gelakt, maar goudkleurig. Ik gebruikte daarvoor Gosh Frosted Gold. Een mooie zandlak die met twee laagjes dekt. Leek me een mooie lak om zand na te doen.

Ik heb hier een tijdje over zitten twijfelen, maar ik heb toch een paar visjes getekend. Leek me anders toch te kaal.

Daarna heb ik nog met een kwastje en een witte lak die niet zo goed dekt heb ik soort slingertjes getekend. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen. Als je onderwater bent en je kijkt vooruit/omhoog zie je het wateroppervlak dat steeds beweegt. Dat zijn een soort driehoekjes bijna. Het hoeft ook helemaal niet precies.

In april al bestelde ik deze schelpjes bij She Sells Seashells en moest ik nog eens proberen. Ik heb ze gewoon vastgezet met wat topcoat. Maar ik heb ze voor het slapengaan toch eraf gehaald. Ik zit trouwens te kijken dat ze daar ook chevron vinyls hebben, maar dan wel een haartje goedkoper. Hmm een note to self voor mn volgende bestelling.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gaaf gemaakt!
  Beau recently posted…Nivea oogmake-up reinigingslotionMy Profile

 2. Reply

  wat is deze nail art ontzettend schattig…echt leuk!
  Petra recently posted…Max&More, Get the look, Nail stamps …My Profile

 3. Reply

  Heel mooi gemaakt! πŸ™‚
  Mariska recently posted…3 goede dingen waar ik trots op benMy Profile

 4. Reply

  Te gekke nailart, die schelpjes zijn echt zo leuk erbij!

 5. Reply

  Heel leuk! Perfect met dit zonnige weer zeg πŸ˜€
  NailTalk recently posted…Mia Secret Mood polish – Papaya to MangoMy Profile

 6. Reply

  Geweldig die visjes! echt super leuk.
  Cutecle recently posted…Nail Art: Blue/Purple MarbleMy Profile

 7. Reply

  Leuk gemaakt! Dat water-achtige is goed gelukt!
  Eilish recently posted…Spam je blog!My Profile

 8. Reply

  Supervet weer, je ringvinger vind ik ook erg leuk verzonnen!
  Mirne recently posted…Eten bij: Karakter in RotterdamMy Profile

 9. Reply

  Wow, heel erg leuk gedaan! Prachtig!
  Mirjam recently posted…4x Najaars outfits van de H&M!My Profile

 10. Reply

  Aaah superleuk met de visjes!
  Jessica recently posted…Opgemaakt – juni, juli & augustus 2014My Profile

 11. Reply

  Mooi gedaan! Ik herkende gosh – frosted gold meteen, zo’n leuk lakje hΓ©! πŸ™‚
  Bianca recently posted…Layla Ceramic Effect Mint DynastyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge