31DC14 – Artwork Kandinsky

Kunst.. Nee daar heb ik echt niets mee. Wat moet ik daar nou van maken. Ik heb uren gegoogled op van alles.. Schilderij, kunst, art, artwork. Nu ik ziek ben heb ik echt geen fut om een kunstwerkje van 2 uur te maken. Geen van gogh schilderij op mijn nagels.

Ik kwam uiteindelijk op deze site uit.. En daar kon ik wel wat mee. Wassily Kandinsky. De naam zegt me vaag iets.. maar Farbstudie is het dus geworden.

Ik heb me vooral laten inspireren. Ik heb een aantal minuten ernaar gekeken.. en daarna zelf wat kleuren gekozen.

De rondjes heb ik gewoon met het kwastje van de lak zelf gemaakt. Daarna heb ik een dottingtool erbij gepakt. Had je gezien hoe ik mijn starwonder nails gemaakt had? Zo heb ik de cirkels ook gemaakt.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, heel mooi.
  Liefs xxxx

 2. Reply

  Wat een gave nailart!!
  Amelie recently posted…Review: Revlon Matte Mono ‘Aubergine’My Profile

 3. Reply

  awesome gemaakt, lekker artsy!
  femketje recently posted…NOTD 27/9; Purple Glitters.My Profile

 4. Reply

  erg apart….
  Petra recently posted…Herome, Glazen pedicure vijl…My Profile

 5. Reply

  Creatief weer!
  Eilish recently posted…Personal ♥ Geluksmomentjes #1My Profile

 6. Reply

  Vind ze leuk! Hoop dat je je snel weer beter zult voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge