31 Day Nailart Challenge 2015 – Overzicht

De challenge is voorbij! Een maand lang nailart maken! Ik zat er op sommige momenten echt doorheen. Ik heb ook een pauze van een paar dagen gemaakt, vandaar dat ik iets uitloop. Maar ik was een paar dagen gezellig naar mn ouders toe en ik had eigenlijk even niet zoveel zin om daar heel veel aan mijn nagels te doen. Die nailarts heb ik ingehaald en ik kan ze nu allemaal achter elkaar laten zien.

Als je op de foto’s klikt ga je naar het bijbehorende artikel

 

01 Red

De challenge begon met de moeilijkste kleur. Ik had geen idee wat ik met die kleur moest doen. Uiteindelijk heb ik gewoon een mooie rode lak gekozen uit mijn stash en ben met acrylverf begonnen te doodlen. Dat ging niet in 1x goed, want ik heb wel een nagel overnieuw gedaan en ik heb soms heel langzaam gewerkt, maar het eindresultaat mag er zijn. Al ben ik daar wel de hele avond mee bezig geweest.

02 Orange

Ik was niet 100% tevreden toen ik het maakte omdat ik het niet symmetrische eraan niet zo mooi vind, maar nu een maand later weet ik niet meer waarom ik dat vond. Ik vind een leuke nailart geworden.

 

03 Yellow

Ik denk dat deze blobbicure gelukt is vanwege de verschillende finishes. De basislak droogt matte op, maar heeft wel shimmer erin en dan het felle van de neonlak. Een beetje biohazard achtige vibe heeft het wel.

04 Green

Deze staat denk ik op mijn lijst met minder gelukte nailarts. Ik vind de gradient erg leuk, maar weet niet of de peacock nou zo goed gelukt is.

 

05 Blue

Ik begon enthousiast met een gradient. En ook zelfs met een dubbele (teruglopende) gradient maar met de goudkleurige rand erom zie je dat neit meer zo goed. Dat vind ik wel jammer. Ik wilde graag de rozenstickers gebruiken en ik vond ze erg leuk. Weer eens heel iets anders.

 

06 Violet

Ik begon enthousiast met een basis met verschillende kleuren paars. Druk met een sponsje en deppen en toen ik besloot erover te stempelen was dat helemaal weg. Of misschien komt het ook wel door de glitters. Minder geworden dan ik wilde.

 

07 Black & White

Dragmarbles vind ik gaaf. Het duurde even voor ik de techniek een beetje onder de knie had, maar ik vind het resultaat wel gaaf geworden. De truuk hierbij is geloof ik lakken kiezen die niet helemaal dekken. Ik vind het smokey effect wel heel leuk.

 

08 Metallic

Ik had geen idee wat ik wilde, ik wist alleen dat die basislak gebruikt moest worden. Ik vind het zo’n bijzondere kleur. Onder wit licht issie roze en met iets ander licht is deze meer koperkleurig.

09 Rainbow

Chevrons! En veel kleurtjes. Het duurde even voor ik het concept had, maar ik vind het een supervrolijke nailart geworden.

 

10 Gradient

Ik wilde toch weer iets doen met dubbele gradients en vooral ook iets wat ik nogn iet eerder gedaan had. Dat werd dus deze gradient met nog een gradient in het midden. Ik vind het wel leuk dat geen twee nagels hetzelfde zijn omdat ik de gradients steeds heb omgedraaid.

 

11 Polka Dot

Polka dot. Ik moet daarbij gelijk denken aan pastel, stipjes en bloemetjes. Ik had daar niet zoveel zin in, vandaar dat ik iets stoerders koos. Twee galaxy nails dus deze challenge.

 

12 Stripes

Deze nailart heb ik op instagram voorbij zien komen en moest ik toch wel een keer maken. Het origineel is blauw, maar ik maakte deze groen en paars.

13 Animal Print

Tot mijn grote verbazing had ik nog nooit fatsoenlijke vlindernagels dus daar moest verandering in komen. Niet gek voor een eerste poging.

14 Flowers

Voor deze nailart ebruikte ik een tutorial, maar ik vind het resultaat wel schattig geworden. Ik moet zoiets maar vaker maken.

 

15 Delicate Print

Op een bepaalde manier kom ik bij delicate altijd uit op lichtroze en een lieve stempel.

16 Geometric

Geometrisch is meestal helemaal mijn ding, maar dit jaar viel het een beetje tegen. Ik had niet zo veel ideen wat ik wilde maken. Ik denk dat ik binnenkort nog wel een poging doe.

 

17 Glitter

Voor glitter had ik daarintegen wel een geweldig idee. Reverse stamping met glitter. Het kostte me een hele avond, maar het resultaat vond ik awesome! Dit ga ik vaker doen.

 

18 Half Moons

Net voor deze challenge kwam mijn ubermat binnen en daar maakte ik gelijk gebruik van. Ik probeerde dragmarbles uit. Omdat de mat plat op mn bureau ligt kan het patroon niet uitlopen omdat ik mijn hand raar houd. Eerst een laag doorzichtige lak op de mat en daarover ombeurten een streepje lak en dan met een prikker of kleine dottingtool er een patroon in tekenen.

19 Galaxies

Door uit logeren te gaan vergat ik de foto’s thuis en sloeg ik deze nailart even over, maar haalde ik 2 weken later weer in. Put on all the hologlitter!

 

20 Watermarble

Niet helemaal het bloemenpatroon wat ik wilde, maar ik vind het wel leuk speels geworden dat de ‘petals’ een beetje versprongen zijn.

 

Inspired by

21 A Colour

Deze challenge vind ik altijd raar. Je begint de eerste week al met kleuren en dan nu nog een kleur. Ik weet dat een aantal bloggers deze challenge interpreteren als ‘kies een lak uit en doe dan iets met de naam van die lak’. Ik koos voor Orly Pure Porcelain. Dit is dus de basiskleur die je ziet. En door het porcelain stukje in de naam maakte ik er een servies geinspireerde nailart van.
22 A Song

Geinspireerd door een ‘Butterfly’ย  liedje maakt ik gewoon nog een vlinder nailart.

 

23 A Movie

Reverse stamping is leuk, maar wat nou als je geen stempels hebt van wat je wilt maken. Dan print je een kleurplaat uit van wat je wilt maken, trekt de lijntjes over op je ubermat, kleurt ze dan in en plakt de nagellakstickers op je nagels.

 

24 A Book

Ik wilde geen rebus nagels maken en koos daarom de kaft van een boek. Prachtig patroon vind ik zelf en het is een van de mooiste nailarts geworden die ik in deze challenge heb gemaakt.

 

25 Fashion

Geinspireerd door een aparte jurk van Demi Lovato. De nailart vind ik lekker abstrakt geworden.

 

26 A Pattern

Meer priegelwerk! Ik heb eigenlijk nog nooit echt mooie freehand nijntjes nagels gemaakt en daar moest imo verandering in komen. Met mn pyjamabroek aan zag ik op de bank te priegelen. Middagje later had ik deze 6 nijntjes op mijn nagels. Ik wilde ze echt niet van mijn nagels afhalen, maar het moest ๐Ÿ™

27 Artwork

Kunst. Mjah. Ik wist niet zo goed wat ik moest maken en toen ging ik maar een beetje googlen. Ik heb het maar gehouden bij ‘inspired by’ en niet te letterlijk nagemaakt. Maar nogsteeds herkenbaar toch?

 

28 A Flag

Naast vlindernagels had ik ook nog nooit nagels gemaakt met de engelse vlag erop. In plaats van de traditionele kleuren koos ik voor lekker felle kleuren.

 

29 Supernatural

Ik wilde bij boek of film geen harry potter nailart maken, maar ik wilde toch wel een harry potter nailart maken. Wat is er nou meer supernatural dan de horcruxes? Herken jij ze?

 

30 A Tutorial

Nog een nailart die ik veeel te weinig maak zijn aztec nagels. Opzich niet moeilijk, maar wel even een priegelwerkje. I like! Helemaal met de gradient eronder. Helemaal mijn ding.

 

31 Recreate Nails You Love

Na de konijntjes vond ik dat poezennagels ook wel konden. Meer wat ik nog nooit gedaan had.

Het leuke van de challenge vind ik dat ik allemaal nieuwe dingen heb geprobeerd. Ik heb mezelf geprobeerd te pushen. Meer freehand, minder gradients. Lastiger om een tutorial voor te maken, maar ik wil het niet te makkelijk maken voor mij. Ik weet dat een gradient met stempelen nog lastig is voor een hoop mensen, maar ik heb het idee dat ik het zo vaak gedaan heb dat het niet meer origineel is.

Welke dagen zijn jouw favoriet?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, echt veel nail arts. Wat goed! Die poesjes en konijntjes zijn schattig ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Wat veel nailarts, heel leuk zijn ze allemaal! Vooral die poesjes en konijnen zijn erg mooi!
  Ilse recently posted…Herfst nailart vallende bladerenMy Profile

 3. Reply

  loooove 13 en 17 ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Mijn Laatste Uurtjes Als 24 Jarigeโ€ฆMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge