2 Looks Met Mijn Inglot Paletten

Ik grijp het liefste naar mijn Inglot paletten. Met goede kwasten en goede oogschaduws is het maken van looks een eitje. De oogschaduws blenden zo makkelijk. Ik ben ook heel blij met de oogschaduws die ik heb uitgekozen.


Voor deze look heb ik een aantal pearl oogschaduws gebruikt. Vandaar de gouden glans die je ziet. Ik vind dat zelf heel mooi. Het zijn natuurlijke kleuren, maar door de glans geeft het net dat extra’s. Ik baal wel een beetje dat mijn eyeliner niet zo gelukt is als dat ik wilde.


Hoewel ik van veel kleur houd en ik makkelijk met geel, groen en blauw op mijn ogen boodschappen ga doen, houd ik het soms rustiger. Een beetje extra kleur voeg ik graag toe door een gelliner of door een beetje gekleurde oogschaduw onder mijn oog aan te brengen. Ik koos voor de turkooise gelliner van Inglot die ik laatst kocht en de groene oogschaduw uit mijn inglot palette die ik eigenlijk veel te weinig gebruik.

Wat is jullie favoriete oogschaduwmerk?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ooh, mooie looks!
  liefs,
  denise

 2. Reply

  Mooi! Vooral die met groene eyeliner πŸ™‚ Ik ben ook gek op mijn Inglot oogschaduws!

 3. Reply

  Wat een mooie looks. Vooral de tweede met het groen! Erg mooi gedaan.

 4. Reply

  Die tweede is super gaaf!

 5. Reply

  Mooie looks, vooral die tweede met blauw en groen spreekt me erg aan! Vind het je heel goed staan.
  Mijn favo oogschaduw merk is Gosh!

 6. Reply

  wauw, hele mooie looks vooral de eerste! Mijn favoriete merken zijn wet’n’wild en Urban Decay

 7. Reply

  Wauw, wat een prachtige looks!

 8. Reply

  Heel gaaf en dan vooral die eerste look.

 9. Reply

  Wauw wat een prachtige looks πŸ™‚

 10. Reply

  Vooral de laatste look vind ik echt gaaf met de 2 verschillende kleuren!

 11. Reply

  Wauw hele mooie looks, staat je goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge