2 Looks Met Het UD Vice Palette


Ik gebruik het Vice palette graag. Ik heb nu al favorieten en ik grijp graag naar dezelfde kleuren. Ik ben niet zo heel goed in looks maken, maar ik vind het wel heel leuk om te doen. Ik vind makeup een leuke manier om kleur in je gezicht te brengen en ik kan veel varieren, gezien er genoeg kleuren in het palette zitten.


Desperation – Muse – Jagged – Blitz – Penny Lane
Junkie – Chaos – Occupy – Unhinged – Black Market
Provocateur – Rapture – Vice – Noise – Armor
Nevermid – Echo Beach – Anonymous – Freebird – Laced

Een van mijn favoriete kleuren uit het palette is Unhinged. Het is een felle blauw-turkooise oogschaduw en de pigmentatie is geweldig. Je hebt echt maar een beetje nodig. In mijn crease heb ik Desperation gebruikt. Het is een beetje een taupe kleur, maar ik moet zeggen dat ik deze oogschaduw niet zo heel fijn is. Op een bepaalde manier krijg ik het niet zo mooi geblend als ik zou willen. Onder mijn oog heb ik Blitz aangebracht. Ook heb ik Nautica, een donkerblauwe gelliner van Catrice gebruikt om een dun lijntje boven mijn oog te zetten.


Waar ik trouwens wel echt van baal is dat mijn allergische reactie al te zien is op de foto’s. Ik heb echt maar een paar minuten na het maken van de looks foto’s gemaakt. Ik heb geen idee wat voor poeder het was, maar die rode bultjes die je op mijn wangen ziet is een beetje de reden dat ik niet zo vaak looks online zet. Het duurt meestal een week of 2 voordat ze weer weg zijn getrokken. Soms zitten ze dus ook op mijn ogen. Ik heb het idee dat als ik duurdere producten koop ik er minder last van heb.

Voor deze look greep ik naar Chaos. De blauwe kleur uit het palette die wel echt naar voor springt. Ik merk wel dat deze niet zo gepigmenteerd is als de rest, want ik moest het meerdere malen aanbrengen. Als basis gebruikte ik het Jumbo pencil van NYX in milk. In mijn crease gebruikte ik Junkie. Geblend ziet de oogschaduw er blauwer uit dan in het palette. Daar is Junkie meer groen. De shimmer in junkie komt wel heel mooi naar voor. Onder mijn oog bracht ik Penny Lane aan. Hier gebruikte ik Black Jack with Jack Black, een zwarte gelliner van Catrice als eyeliner.

Willen jullie vaker looks zien?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Super pretty looks :3 vooral de eerste vind ik mooi!

  2. Reply

    Ziet er mooi uit! Mooi palette ook.

  3. Reply

    OOh wauw dat blauw in die laatste look springt er echt uit. Heel mooi zeg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge