150 Movie Challenge

 

Ik wilde dit jaar ook een challenge doen en ik heb eigenlijk nog een berg films die ik wil kijken. De bekende film challenge is dan ook de 150 movie challenge. 150 films in een jaar kijken. Moet hopelijk wel lukken toch?


Ik wil elke maand een update posten met welke films ik die maand heb gekeken en boven in de menubalk een algemeen overzicht (die ik maandelijks update) met welke films ik in totaal heb gezien. Ik smokkel een beetje, want ik wil mijn lijstje beginnen met de laatste film die ik in de bioscoop heb gezien en dat was op 30 december. Voor het gemak zet ik er ook de imdb link bij, dan moet je op het filmnummer klikken. Misschien ook leuk om mijn mening in de vorm van een cijfer erbij te zetten.

 

Het plaatje komt hier vandaan

No. Filmnaam Waar gezien? Datum Mijn Cijfer
001 Tinker Tailor Soldier Spy Pathรฉ Eindhoven 30 december 2011 8,5
002 Sherlock Holmes Thuis op de bank met Pieter 31 december 2011 7,0

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Hey Lin, wat een leuke challenge!!!
    Het lijk me echt wat. Misschien kan ik het ook gaan doen sinds ik ook zoveel films kijk.
    Super leuke challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge