12 Days Of Christmas Nailart – Some People Are Worth Melting For

Een van mijn favoriete films is Frozen. Ik ben dan wel 25, maar ik heb de film denk ik toch wel een keer of 8 gezien. Ik wil al een tijd een Frozen nailart maken, maar door het jaar heen denk ik ‘het is geen winter’ en toen was december bijna voorbij.


Ik begon met een gradient van Sinful Colors Snow Me White, Essence Goofy Blue en NYC Streetstylers. Daaroverheen bracht ik nog een laagje van Maybelline Top SPlatter aan uit de Acid Wash collectie. Ik heb olaf 2x gemaakt, en bij de tweede keer heb ik de glitters weggelaten.

Het liedje van Olaf is mijn favoriete liedje van de hele film. En helemaal met dat ‘don’t you dare’ op het einde.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Echt GEWELDIG!! Super leuk!
    NailTalk recently posted…Catrice Viennart – ARTful RedMy Profile

  2. Reply

    Super leuk en vrolijk !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge