12 Days Of Christmas Nailart – It’s A Girly Christmas

Om eerlijk te zijn denk ik bij kerst eigenlijk vooral aan rood, goud, groen en zilver. Ik heb dan ook vooral die kleuren voor mn neus gehad. Oh en vergeet wit voor sneeuw niet natuurlijk. Veel glitter zodat het lekker shiny en sparkly is. Hmm ja, maar wat nou als je wel van glitter houd, maar niet zo van die traditionele kleuren?Illamasqua Monogamous

Ik wilde heel graag een voor mij nieuwe lak proberen. Hij stond al een tijdje in de kast naar me te kijken, maar ik had eigenlijk niet zo’n zin in nude nails. Totdat ik em op een nagel opdeed en deze matte opdroogde. Huh, how about that! Dat had ik echt niet verwacht. Ik vond het echt heel leuk en besloot er glitters overheen te doen. Dit zijn twee dunne laagjes. I love it. Droogt snel en voelt fijn aan. En of ik nude nails heb. Ik geloof niet dat ik nog een andere nude kleur wil.

 

Essence Lovely Maybe

Ik hou van deze glitter. Pas 1 keer opgehad en zo pretty. Er zit zoveel glitter in. Wit, roze, rood en dan ook nog paars/roze shimmer. In 1 laagje zit al een hoop leuks. Ik kon het niet laten om meerdere laagjes op te doen.

Even snel met het kwastje van de lak heb ik geprobeerd een driehoekje op mijn ringvinger te maken. Roze stervormig glittertje erop en het is een kerstboom πŸ˜‰

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super mooie combi!
  PinkFairy recently posted…Rituals Diwali nagellak setMy Profile

 2. Reply

  Mooie combinatie en wat een mooie nude kleur is dat πŸ™‚

 3. Reply

  Wat een leuke nail art!
  Manon recently posted…Ik sta in de Fashionista !My Profile

 4. Reply

  wat een mooie combinatie, echt super girly!
  Petra recently posted…Haar: Kammen en borstel…Tips & wetenswaardigheidjes…My Profile

 5. Reply

  super cute met dat sterretje πŸ˜€
  femketje recently posted…❀ De December 2014 Tag!My Profile

 6. Reply

  Prachtig! De nude lak van Illamasqua is op zich al prachtig!
  Amelie recently posted…Dislikes Van 2014My Profile

 7. Reply

  Wauw dat Illumasqua lakje is echt prachtig.
  Nicole recently posted…25 Random Questions TAGMy Profile

 8. Reply

  Super cute! <3 heel leuk gedaan!
  NailTalk recently posted…MoYou stamping on Trind – Nail ArtMy Profile

 9. Reply

  Super mooi!! Lekker wat anders πŸ™‚ Ik denk ook vaak aan rood, groen en goud, maar dit is ook heel stijlvol.

 10. Reply

  Wat een origineel idee. Leuk!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Greenland Body Butter – StrawberryMy Profile

 11. Reply

  Nude nails ansich vind ik niet zo mooi, maar met glitters erover wel! Dan komt alles gewoon veel beter tot zijn recht. Leuk gedaan!
  Beauty Treasures recently posted…TIPS OM DE WINTER TE OVERLEVENMy Profile

 12. Reply

  Ik houd op zich niet zo van een nude kleur, maar deze vind ik echt super mooi.
  Leuk hoe je er dan ook nog een kerstboom bij maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge