Sleek – Blush By 3 – Lace

Een product dat heel lang op mijn wishlist heeft gestaan is het Lace blush palette van Sleek. Ik wilde het eerder bestellen en toen was het uitverkocht. In plaats van heb ik toen het Sugar palette besteld. Een palette waar ik graag naar grijp. Ja, ik wilde wel een tweede blush palette. Toen ik het palette kocht in maart (!!) heb ik het in een opwelling gekocht. Ik swatchte het in de winkel en nam het mee. De reden dat ik zo lang heb gewacht met mn review, is dat ik niet blij ben met palette.De verpakking is mooi. Het palette komt in een kartonnen doosje met daarop foto’s van de blushes die erin zitten.. maar dan gebroken. Ik weet dat zulke foto’s vaak in magazines gebruikt worden, maar ik krijg altijd kromme tenen van zulke foto’s. Waarom moet het product kapot gemaakt worden? Auw zegt mijn beautybuikje (zeg alsjeblieft dat meer mensen daar last van hebben!). Inmiddels hebben sleek paletten het logo niet meer groot over het palette heen, maar wat kleiner in het midden.

Er zitten drie blushes in het palette. Normaal kost 1 blush van Sleek 5,99 en nu heb ik er 3 voor 12,99. Het palette bevat in totaal 20 gram en dat komt neer op ~6,7 gram per blush. De blushes hebben namen: Crochet, Guipure en Chantilly. Bij de laatste naam moet ik aan ijsjes denken, van die euroshopper cornetto’s heten dacht ik zo. Ook leuk vind ik dat een blush crochet heet; ik hou van haken.


De peachy blush is dus crochet, de middelste met shimmers is guipure en de rode is chantilly. De peach en de rode blush zijn heel erg poederig. Talkachtig. Je ziet het op de swatches: er blijft nog poeder op de swatch liggen. Ik heb op de full face foto’s de blush dik aangezet. Ik had onwijs moeite om de blush op mijn wangen op de foto te krijgen. Dan zag ik het in het echt wel, maar op de foto’s niet.

Waar ik zo van baal is dat de blush ongelijk aanbrengt. Zelfs met een grote poederkwast brengt het vlekkerig aan. Daarnaast is de blush met een paar uur van mn wangen af. Ik weet niet of ik een foute batch heb, maar ik zie het na een paar uur neit meer. Even de stad in, boodschappen doen en *poef* mn blush is van mn gezicht af. Ze doen me qua structuur heel erg denken aan de blushes die ik heb van mua. Ze voelen zacht aan, hebben best wat pigment, maar blijven gewoon niet zitten.


Ik vind de kleur mooi. Ik heb het idee dat ik meer kleur in mijn gezicht heb. Misschien komt het door mijn rode haar en de rode ondertoon van de blush, but i like!

Bij het swatchen deed het me denken aan een blush die ik heb van Kiko en die blush deed me weer denken aan Rose Gold, ook van sleek. De shimmer die erin zit is echt  mooi. Je krijgt een soort glow, maar echt blush op je wangen heb je niet. Meer een blush om over een andere te layeren ofzo.

De rode blush.. hmm misschien heb ik het verkeerd aangebracht, maar ik heb het idee dat ik een rondje heb hard gelopen. Hmm, ik weet niet of ik deze vaak zou dragen.

Misschien ligt het gewoon aan mijn wangen, maar blushes zonder shimmer gaan heel snel van mijn wangen af. Op een bepaalde manier heeft Essence er minder problemen mee dan Sleek (en MUA). Ik raad het palette niet aan of af, maar ik zeg alleen dat ik er telleurgesteld in ben. Nou valt die 13 euro wel mee en misschien grijp ik er nog wel eens naar. Misschien geef ik het weg ofzo.

Waar zijn de Blush By 3 paletten te krijgen?
Ik weet dat Enchantra ze verkoopt, maar ik heb deze zelf gekocht bij een Alice en Jo verkooppunt. Die zijn namelijk niet alleen een webwinkel, maar deze hebben ook assortiment bij zogenaamde ‘box in shops’; winkels die spullen van andere verkopen. In Eindhoven zit BOQZ, in Rotterdam zit Shopinbox, Maastricht heeft Puur, Den Bosch heeft Webshops Only, 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie blush, staat je ook erg goed!
  XOXO esmee
  Esmee recently posted…Persoonlijke update, mei.My Profile

 2. Reply

  Jammer!
  Mandy recently posted…Swatches | P2 Satin SupremeMy Profile

 3. Reply

  Wat een super mooie blush en het staat je ook erg goed.
  Manon recently posted…Personal update #2My Profile

 4. Reply

  Prachtige blushes! Must love sleek! 😉
  dresses and daisies recently posted…Wat vind jij | Platvoetje of hakken?My Profile

 5. Reply

  Ik vind de blushes echt mooi!
  Beau recently posted…2 Catrice lakjesMy Profile

 6. Reply

  Jammer dat ze zo tegenvallen. Ik wou ze ook al aanschaffen omdat ze er mooi uitzagen maar laat maar zitten nu 😛
  Amy recently posted…Producten van de week #16My Profile

 7. Reply

  ik vind de eerste tint zo pretty 😀
  femketje recently posted…Sinful Colors – Call You Later.My Profile

 8. Reply

  Lieve kleurtjes, jammer dat de matte tinten minder lang blijven zitten!
  Eline recently posted…MAC Cosmetics | Vanilla PigmentMy Profile

 9. Reply

  Mooie blushes, wat een pigment!
  Bianca recently posted…5 simpele verkooptrucs voor webshopsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge