1000 Vragen Aan Jezelf #3

Kan ik tegen mijn verlies? In hoeveel huizen heb ik gewoond? Wat is mijn guilty pleasure? Dat en meer antwoorden in deze 3e editie.29. In hoeveel huizen heb je gewoond?
4

30. Wat is jouw guilty pleasure?
Boybands! Westlife, Boyzone, Blue, Romeo, Backstreet Boys, *N Sync, One Direction, Five, O-Town.

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?
Ik ben laatst begonnen in Hilary Duff – elixer. Die staat al zo lang in mn kast, die moet ik nou eens uitlezen, maar er komt niet echt van. Ik vind concentreren met alle medicijnen die ik heb gewoon erg lastig. Het laatste boek dat ik echt uitlas was denk ik op vakantie en dat was -even spieken op mn ereader- De Acht van Katherine Neville.

32. Waarom heb je het kapsel wat je nu hebt?
Ja. Wat is dat nou weer voor vraag. Ik heb laatst mijn haar donker geverfd omdat ik dat wilde proberen en de lengte is steeds een gevecht tussen dooie punten en groeisnelheid. AKA niet zo lang als ik zou willen.

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?
Beetje. Ik kan dagen prima zonder, maar soms wil ik niet zonder. Kan ik lekker the sims spelen en instagrammen. Maar ik vergeet mijn sims nog best vaak. Mn telefoon is wel mijn redmiddel als ik met pijn op bed lig en ik niet kan slapen.

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Te weinig toch?

35. In welke winkel kom je graag?
Ik kwam graag bij Promiss, maar die is nu failliet. Stom dat ze met de miss etam verder gingen en niet met Promiss. Maar ik pak wel eens de bus speciaal voor de action en de trekpleister, omdat die hier niet in de buurt zijn. Maar ik snuffel graag bij de wibra naar wol, en neem graag een kijkje bij Kruidvat en Etos.

36. Welk drankje bestel je in een cafΓ©?
Meestal cassis of groene ijsthee. Of thee, maar das niet echt voor een cafe. Qua alcohol houd ik wel van pina colada’s, maar das meestal ook niet zo voor in een cafe. Ik hou niet van bier.

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Als ik ergens heen moet houd ik de tijd heel goed in de gaten. Ik ben echt panisch om de bus of trein te missen.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Oh dat weet ik niet. Ik zit er eigenlijk niet zo op te wachten. Mensen om me heen vragen waarom ik dan niet met een webshop voor nagellak en nailart begin. Dat kan succesvol worden, maar ik heb het idee dat ik daar meer geld in ga stoppen dan dat ik eruit krijg. Misschien zou ik wel zelf gewoon sjaals, mutsen en dekentjes haken die ik dan verkoop. Assortiment hangt dan gewoon af van wat ik leuk vind om te maken.

39. Wil jij altijd winnen?
Niet altijd, maar het is wel leuk. Bij spellen zoals Ticket to Ride en Klaverjassen vind ik het spelen gewoon leuk. Maar het leuke gaat er wel vanaf als je alleen maar verliest.

40. Ga je naar de kerk?
Nee. Ik vind een kerk maar een koud en donker gebouw en ik voel me er niet op mn gemak. Op vakantie vind ik het wel leuk om af en toe kerken te bezoeken, maar dan is het de architectuur die ik wil bekijken. Maar ik ben wel gedoopt en heb mijn communie en vormsel gedaan.

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Een 8. Ik vind het soms niet fijn dat ik bleekjes ben als ik moe ben en ik gele kringen om mn ogen heb van vermoeidheid. Verder vind ik mn gezicht wel mooi. Boeiend dat die niet symmetrisch is.

42. Was je goed op school?
Ja. In de eerste 3 jaar van de middelbare werd ik Hermelien genoemd. Dat je aan de leraar vraagt of een toets over mag doen omdat je 8 je gemiddelde omlaag haalt. In de tweede fase was dat helemaal voorbij. Mn motivatie was weg. Ik was depressief en toen kreeg ik veel meer symptomen van mn Bechterew. Ik heb toen ook 4 havo opnieuw gedaan. Toen was het met mn hakken over de sloot. Maar ik heb mn diploma op zak. Ik vind leren nogsteeds wel leuk, maar onthouden wordt steeds moeilijker.

 

Wil je nu weten welke vragen er nog meer komen, kijk dan op de blog van Lieke.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge