1000 Vragen Aan Jezelf #2

1000 vragen. Geen idee hoe lang ik dat nog volhoud, maar we gaan het zien. Voorlopig vind ik ze erg leuk en ga ik lekker door.

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Dat was op mijn verjaardag! Dus zeg 1,5 maand geleden. Ik had ergens gelezen dat mensen die jarig zijn gratis Phantasialand in mogen, dus dat leek me wel een leuk idee voor mn verjaardag. Ik hoopte op een beetje lekker weer en uiteindelijk werd het 32 graden. Superwarm. Pieter kon met zn anwb pas korting krijgen. Het is vlakbij Keulen en is dus zo’n 2,5 uur rijden. Een lange dag dus, maar het was superleuk. Het is een redelijk klein park, maar met superleuke achtbanen. Over een aantal jaar wil ik er wel weer een keer heen.

16. Hoe oud hoop je te worden?
Nou, een jaar of 70? Ik hoef niet mega oud te worden. Als ik zie hoe vaak mijn opa en oma naar het ziekenhuis moeten en vooral ook hoevaak ze in het ziekenhuis liggen, hoef ik geen 80 te worden. Zeker met mijn reuma. Kunstgewrichten en weet ik het wat. Maar ik wil nog wel een hoop jaar om lekker op vakantie te kunnen en ik hoop op nog veel kerstdagen met familie.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Weemoed. Das altijd iets voor de terugreis. Ik wil dan niet naar huis. Ik wil blijven! Maar als ik er een moet noemen was dat die begin dit jaar. Toen ik ging ik samen met Pieter en zn collega’s naar Spanje. Het klonk zo leuk. Maar we waren niet zo duidelijk onderling. Spanje is in het voorjaar ook koud en ik kon eigenlijk toch niet zo goed met ze opschieten. Ik voelde me niet zo op mn gemak. En als we dan gingen bespreken over wat we in het weekend zouden doen kwamen er 100 ideeen waar niets van terrecht kwam. Nou gooide het weer ook roet in het eten, maar nja. Ik weet wel dat ik naar Spanje terug wil. Ik heb een hoop mooie dingen gezien en heb nog een hoop meer op mijn lijstje. Maar ik weet wel dat ik spaans eten verschrikkelijk vind. Gelukkig kan je in de supermarkt lekkere dingen kopen, dus hoef ik niet uit eten.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Ik ben dan gewoon stil en somber. Misschien wat tranen, maar ik wil dan vooral in bed liggen en nergens zin in.

19. Had je liever anders willen heten?
Ik vind mn namen wel mooi, maar ik had het leuk gevonden als ik nรณg een doopnaam had. Linda Daniรซla klinkt wel mooi.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Of ik ergens goed genoeg voor was.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Nja na jaren lang pesten zit dat er gewoon nogsteeds in. Een deel is eruit. Dat ik gewoon doe wat ik leuk vind, maar soms ben ik er nog wel bang voor. Maar ik blijf groeien en soms is wat anderen zeggen ook wel nuttig. Het moet alleen onderbouwt zijn en niet alleen negatief. Maar als iemand me een ‘bitch’ ofzo noemt voel ik me niet meer aangesproken ofzo. Niet te veel persoonlijk aantrekken is denk ik ook wel heel gezond.

22. Wat is je favoriete dagdeel?
Smiddags! Dan ben ik niet zo stijf meer en heb ik wel zin om van alles te doen. Meestal is het dan ook minder koud en soms zie je de zon dan ook nog wel.

23. Kun je goed koken?
Ja. Al zeg ik het zelf. Ik kan lekkere dingen op tafel zetten en ik vind het ook leuk. Maar niet zo goed dat ik aan masterchef zou kunnen meedoen. Al lijkt me dat ook wel heel gaaf.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Rare vraag. Lijken mensen op seizoenen? Doe maar zomer dan. Ik ben graag vrolijk. Als het lekker weer is kan ik ook wel graag de hele dag buiten zijn. Dagen aan het strand bijvoorbeeld.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Daar is zondag voor.

28. Wat is je droom?
Het lijkt me heel tof om mn eigen boek te schrijven, maar ik kom alleen nooit zo goed uit mijn woorden en ik weet ook helemaal niet waar ik moet beginnen. Dus of mij dat gaat lukken weet ik niet. Ik moet ook iets geordender worden daarvoor.

 

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super leuk dat je de vragen beantwoord! Zie net bij Lieke dat de vragen uit het 1000 vragen boekje komen wat een tijd terug bij de Flow zat. Denk dat ik daar ook maar eens iets mee ga doen!
  Luana recently posted…Sun Lotion SPF 20 | Ziaja | ReviewMy Profile

  1. Reply

   Ik zie dat ik bij deze blogpost het linkje naar haar blog vergeten ben. Ik vind het leuke vragen, dus zeker doen!

 2. Reply

  leuk al die vragen ๐Ÿ˜€ zelf wil ik wel echt 100 worden, gewoon omdat het epic is om een eeuw oud te zijn!
  femketje recently posted…Look โ€“ Burnt Skies.My Profile

 3. Reply

  Leuke antwoorden weer ^^ Als je graag een keer iets meer met schrijven wil doen, is het misschien een keer leuk om aan NaNoWriMo mee te doen? (al is dat wel best intens). Ik doe dit jaar ook weer mee ^^
  Monica recently posted…Top Ten Thursday: Boeken die ik overal voorbij zie komen, maar zelf nog niet gelezen hebMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge